Gemeente Nieuwegein
Stadsplein 1, 3431 LZ, Postbus 1 3430 AA
Tel. 14 030 | e-mail | Adresgegevens en openingstijden

Colofon

De volgende personen en organisaties zijn betrokken bij het tot stand komen en onderhouden van de website van de Gemeente Nieuwegein:

Redactie

Contact via redactie@nieuwegein.nl.
Redactie: Marco Spelten, Marie Schras.

Technische realisatie en ontwerp

Malengo, 0515-431 800

Fotografie

Fototeam KenM en het gemeentearchief Nieuwegein

Archivering

Sinds april 2014 wordt deze website gearchiveerd. U kunt het archief raadplegen via: nieuwegein.archiefweb.eu

Toegankelijkheid

De gemeente Nieuwegein wil dat iedereen gemeentelijke informatie gemakkelijk kan lezen en gebruiken. Daarom verbetert de gemeente de toegankelijkheid van de website. De gemeente wil hierbij voldoen aan de Webrichtlijnen versie 2 (niveau AA).

Maatregelen om de toegankelijkheid te vergroten

De website wordt in 2016 vernieuwd zodat deze op elke pc, tablet of smartphone is te gebruiken. Ook streven wij er naar om de pagina’s volgens de webrichtlijnen te herschrijven naar eenvoudig taalniveau.

Op dit moment voldoen de pdf-bestanden op deze website nog niet allemaal aan de minimale toegankelijkheidseisen. Wij streven ernaar dit eind 2016 opgelost te hebben.

Uitzonderingen en verbeterpunten

Audiodescriptie: vooraf opgenomen

Een aantal filmpjes in onze website zijn niet gemaakt met audiodescriptie. Deze filmpjes kunnen dus voor mensen die slecht zien onduidelijk zijn. We werken aan manieren om toekomstige filmpjes wel aan de voorwaarden te laten voldoen.

Melding van ontoegankelijkheid

Heeft u geen toegang tot informatie op onze website? Laat het ons dan weten. Hiermee helpt u ons de website te verbeteren, zodat u en andere bezoekers in de toekomst optimale toegang hebben tot onze informatie.

U kunt een melding doen door een e-mail te sturen naar redactie@nieuwegein.nl. Beschrijf hierin het probleem en vermeld de pagina waar u het probleem bent tegengekomen. Ook uw contactgegevens kunnen handig zijn als meer informatie nodig is.

Meer informatie

Op de website wwwebrichtlijnen.nl vindt u meer informatie over de webrichtlijnen.