Gemeente Nieuwegein
Stadsplein 1, 3431 LZ, Postbus 1 3430 AA
Tel. 14 030 | e-mail | Adresgegevens en openingstijden

Leerlijn BUURTMAKERS

woensdag, 19 april 2017

Dag buurtmakers van Nieuwegein,

Wat een bruisende MeetUp afgelopen maandag! 70 mensen die buiten de lijntjes (willen) kleuren, samen willen leren, feesten, community based willen werken en anderen willen besmetten met … BURGERKRACHT!

Niet de spruitjes-burgerkracht van ‘verplicht zelf doen’. Maar de magische burgerkracht van trollen, caravan-theepotten, hobbithouses, seed bombing workshops, van aanrommelen en community gardens, van K.O.E.K, van de Mallen van de Wallen en vooral van … FUN! of zoals Jim Diers zei: ‘Why do you have a meeting when you can have a party?’.

Dus gaan we door naar het volgende feestje. Op maandag 24 april van 19.30-21.30 uur. In MEC op het Natuurkwartier in Nieuwegein, Geinoord 9

Kom je ook? Geef je dan op bij eigenwijks@nieuwegein.nl

Neem een foto met van waar je mee bezig bent of wat je interesseert. Dan maak je kennis met de PK’s van community based werken a la ABCD. En dan gaan we ook de eerste deals sluiten en verhalen over de leerlijn uitwisselen. Bijv. over

  • waar de vrije uitloopkring voor de zomer naar toe gaat
  • wanneer je kunt intekenen voor de eerste praktijkworkshop
  • wat het train-de-trainer-programma inhoudt en wanneer het van start gaat
  • wat de eerste landingsplek van de EHBC-brigade wordt (Eerste Hulp Bij Communitybuilding)

En natuurlijk ook over andere ideeën die er zijn om van elkaar te blijven leren, de zwerm groter te maken en met elkaar op te vliegen!

Meer informatie?

Bel met Birgit Oelkers 06 21 22 45 67 of Irma Vroegop 06 536 56 440