Gemeente Nieuwegein
Stadsplein 1, 3431 LZ, Postbus 1 3430 AA
Tel. 14 030 | e-mail | Adresgegevens en openingstijden

Werken bij de gemeente

Ken het geheim van Nieuwegein

Als u net als wij ambitieus bent en werk wilt maken van uw carrière en van de stad, bent u aan het goede adres. Want de gemeente Nieuwegein is ambitieus en is volop bezig met ontwikkeling van de stad. Hier lichten we een tipje van de sluier op over wat er in de organisatie allemaal te doen is.

De stad Nieuwegein bestaat sinds 1971 en is sindsdien sterk gegroeid. Nieuwegein is een stad met 63.000 inwoners. Goed bereikbaar en met prima voorzieningen. Nog steeds verandert er veel. De komende jaren verrijst een nieuw stadscentrum, krijgen verschillende woonwijken een flinke opknapbeurt en gaat het voorzieningenniveau verder omhoog.  Dat vraagt van onze medewerkers veel flexibiliteit en creativiteit. Klantgericht werken en onze taken goed doen staan hoog in het vaandel. Ook maken we een grote slag in het digitaal aanbieden van diensten. We hechten eraan dat onze diensten toegankelijk en van goede kwaliteit zijn.

Hoe houden of maken we de stad gezellig, leefbaar, veilig en aantrekkelijk? Hoe bevorderen we het samenleven van Nieuwegeiners?  Het zijn slechts een paar voorbeelden van de vele vragen waarop de gemeente Nieuwegein antwoorden moet geven. Essentieel daarbij is dat we dat steeds zoveel mogelijk samen met de Nieuwegeiners willen doen. We verwachten van onze medewerkers dat ze mensen kunnen mobiliseren en bezielen.  De gemeente heeft mensen nodig met gezond verstand, inlevingsvermogen en een hart voor de stad en zijn inwoners. We zoeken collega´s die professioneel, zelfstandig en initiatiefrijk zijn. 

Maak kennis met de gemeente Nieuwegein als werkgever en bekijk of uw ambities aansluiten. Direct solliciteren op een van onze vacatures mag natuurlijk ook.