Leert u ook graag andere ondernemers kennen?

Bent u (zelfstandig) ondernemer in Nieuwegein? Nieuwegein is een bedrijvige stad in een sterke regio. Zo zijn er in Nieuwegein maar liefst 6.700 bedrijven gevestigd en bijna 5000 zelfstandige ondernemers (zzp’ers) actief. Volop ondernemerschap dus. De stad groeit, is volop in ontwikkeling en dat biedt kansen voor u als ondernemer. Kansen op groei en nieuwe business.

Digitale enquête

Samenwerking is één van de sleutels tot zakelijk succes. Met andere (zelfstandige) ondernemers, maar ook met de gemeente en partners zoals onderwijsinstellingen. Nieuwegeinse ondernemers zoals Wilco Polet van Innovam (op de foto), Martijn Koenders van Pally Biscuits en zzp’er Gonneke Prak, beeldend kunstenaar sluiten zich hier graag bij aan en willen het ondernemend netwerk van Nieuwegein verder versterken. Hoe kunnen we vanuit de gemeente onze communicatie, dienstverlening en samenwerking blijven verbeteren? We zijn benieuwd naar uw mening. Vult u de digitale enquête in? Alvast veel dank voor uw medewerking.

Tot en met 6 december

U vindt de digitale enquête op onderzoek.nieuwegein.nl/ondernemersenqueteHet invullen kan tot en met woensdag 26 december en duurt ongeveer 5 minuten. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Esther Morren, adviseur ondernemers. Zij is bereikbaar op 06-27 45 04 17 of per e-mail op ondernemen@nieuwegein.nl.

Dit nieuwsbericht is een herhaalde oproep.