Leer kijken door de ogen van uw kind!

 

Wanneer: Donderdag 7 oktober, 20.00 - 21.00 uur

Waar: Online webinar

Voor wie: Gescheiden ouders en professionals

Organisator: Villa Pinedo


Online vragenuurtje voor gescheiden ouders.

Wilt u meer weten over de impact van een scheiding op een kind? En wilt u vragen stellen over uw persoonlijke situatie? Kijk dan mee met dit webinar van Villa Pinedo, dé plek voor kinderen met gescheiden ouders!

Wat betekent de scheiding voor uw kind? Welke emoties kunnen daarbij komen kijken en hoe kunt u daar samen over in gesprek gaan? Tijdens dit webinar kunnen ouders live vragen stellen aan 2 professionals van Villa Pinedo, pedagoog en toegepast psycholoog én beiden kind van gescheiden ouders. Op deze manier krijgt u een uniek inkijkje in de belevingswereld van het kind tijdens een scheiding. Wij zullen u niet vertellen hoe het moet, wel hoe het kan op basis van de ervaringen van kinderen met gescheiden ouders zelf.

Niet onbelangrijk: Gedurende de hele workshop staat het kind centraal. We zullen om die reden eventuele vragen over gedrag van ex-partners niet beantwoorden. Gebruik dit webinar om meer inzicht te krijgen in wat er in het hoofd en hart van uw kind omgaat tijdens en na de scheiding.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de website van Villa Pinedo. U ontvangt een bevestiging van uw registratie per e-mail.