Tijd voor uzelf!

 

Wanneer: Woensdag 6 oktober, 10.00 - 11.00 uur

Waar: Bibliotheek De tweede verdieping, Stadsplein 1c (Nieuwegein)

Voor wie: Ouders met kinderen in de leeftijd van 0 t/m 3 jaar

Organisator: Bibliotheek De tweede verdieping


Elke woensdagochtend is er een ouder-kindochtend in de bieb van 10.00 tot 11.00 uur. De ouder-kindochtend is een gezellige bijeenkomst voor (groot)ouders en hun kinderen en kleinkinderen (0-3 jaar). Samen met Leonie Labrie, timemanagement coach, gaan we het hebben over 'staan en opvallen'. 

Wanneer u niet aan het werk bent, brengt u tijd met uw kinderen door. En hoe leuk en fijn dat ook is, het is ook wel echt vermoeiend af en toe. U zou wel weer eens met een boek op de bank willen ploffen. Maar ja, wie heeft daar nu tijd voor…

Hoe zou het voor u zijn als u af en toe gewoon even rust had? Geen kinderen die aan uw been hangen, geen wasjes die gedraaid of opgevouwen moeten worden, gewoon even tijd om adem te halen. Kies maar alvast een boek of tijdschrift uit, want dat is precies waar we tijdens de ouder-kindochtend voor gaan zorgen!  

Wat gaan we doen

Tijdens deze ouder-kindochtend bespreken we waarom tijd voor uzelf maken met vallen en opstaan gaat. Want misschien bent u na de vakantie vol goede moed begonnen ('dit ontspannen gevoel ga ik volhouden'), maar inmiddels bent u weer gewoon chef-ik-regel-alles. Timemanagement coach Leonie Labrie helpt u ervoor te zorgen dat tijd voor uzelf eerder regel dan uitzondering is.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de website van de bibliotheek.