Beleid exploitatieverguning horeca en openbare inrichtingen gemeente Nieuwegein 2019

Het Beleid exploitatievergunning horeca en openbare inrichtingen Gemeente Nieuwegein 2019 is gereed en vervangt de Beleidsnotitie horeca-exploitatie 2015. De burgemeester heeft het concept Beleid exploitatievergunning horeca en openbare inrichtingen vrijgegeven voor inspraak conform de Inspraakverordening Nieuwegein. Bewoners en ondernemers kunnen gedurende 6 weken, van 14 februari 2019 tot en met 28 maart 2019, een inspraakreactie indienen. 

De inspraakreactie

De inspraakreactie kan verzonden worden naar:

U kunt het beleid exploitatievergunning horeca en openbare inrichting digitaal inzien of bij de receptie van het Stadshuis, Stadsplein 1 te Nieuwegein.

Lokale wet- en regelgeving

Voor de volledige versie van de lokale wet- en regelgeving verwijzen wij u naar de website van www.overheid.nl/lokalewetenregelgeving. U kunt hier zoeken op postcode en trefwoord.


Bekendmakingen van besluiten

De gemeente is verplicht bepaalde besluiten openbaar bekend te maken. De officiƫle publicaties zijn te vinden op www.officielebekendmakingen.nl. Daarnaast kunt u hieronder per thema de bekendmakingen inzien.


Bekendmakingen per e-mail ontvangen of app downloaden

Op de website Over uw buurt | Overheid kunt u zich abonneren op de e-mailservice, een app downloaden of de bekendmakingen online inzien.

Aanmelden bij overuwbuurt.overheid.nl


Bekendmakingen op de kaart

Bekendmakingen worden gedurende 6 weken op een kaart getoond


Zoeken