Gratis opfrissen van uw verkeerskennis?

Datum: zaterdag 11 november 2017

Verkeersregels veranderen. Telkens een klein beetje. Nieuwe verkeersborden, snelheden, wegmarkeringen, voorrangsregels: wist u dat veertig procent van de verkeersregels in de afgelopen vijftien jaar is aangepast? Het is voor iedere weggebruiker belangrijk de veranderingen in de verkeersregels bij te houden.

Op initiatief van de gemeente Nieuwegein kunt u uw verkeerskennis opfrissen. Onder leiding van een deskundige voorlichter van Veilig Verkeer Nederland wordt u in 2 ochtenden bijgepraat over de nieuwste verkeersregels. Na afloop van de eerste sessie bestaat de mogelijkheid om een gratis praktijkles met een rijschool aan te vragen. Deze cursus is bedoeld voor senioren en is mede mogelijk gemaakt door subsidie van de provincie Utrecht. Deelname is gratis, wel wordt verwacht dat u beide ochtenden komt. Het maximaal aantal deelnemers is 35, dus wees er snel bij.

Wanneer

Vrijdag 24 november 2017 en 19 januari 2018, 09.30–11.30 uur Raadszaal gemeentehuis Nieuwegein, Stadsplein 1, 3431 LZ Nieuwegein U kunt zich per mail inschrijven bij Veilig Verkeer Nederland, via mailto:steunpuntwest@vvn.nl(vergeet niet uw naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer op te geven). Of telefonisch via VVN Steunpunt West (088) 524 88 38. U ontvangt van ons een bevestiging van deelname dat tevens uw toegangsbewijs is. Via opfriscursus.vvn.nl kunt u alvast online testen hoe het met uw verkeerskennis gesteld is!