IkPas Durf jij de uitdaging van 30 dagen zonder alcohol aan?

Datum: maandag 12 maart 2018

Jason Oostveen (23 jaar, verpleegkundige, wonend in Batau) gaat de uitdaging aan en zet zijn alcoholgebruik in maart op pauze.

“Ik vind het belangrijk om deze maand stil te staan bij de rol die alcohol speelt in ons dagelijkse leven. Wanneer ik op een feest ben met vrienden, drink ik ook weleens een avondje geen alcohol. Vrienden roepen dan meestal “doe toch niet zo ongezellig, drink een biertje met ons mee”. Ik vind het raar dat alcohol en gezelligheid zo met elkaar geassocieerd worden. Wat een onzin! Ik ben toch ook gewoon gezellig zonder dat ik wat heb gedronken!

Ik hoop dat het meedoen aan Ik Pas eraan bijdraagt dat mensen hier anders over na gaan denken. Daarnaast hoop ik ook dat ik me gedurende de maand fitter zal voelen en als ik hierdoor makkelijker gewicht zal verliezen, is dat mooi meegenomen!”

Kijk voor meer informatie op www.ikpas.nl en volg de ervaringen van vlogger Dagmar van Amerongen op www.facebook.com/IkPasinderegioUtrecht en Ton de Gruijter https://woordenwisseling-met-nieuwegein.blogspot.nl/