Inschrijving Beursvloer geopend

Datum: woensdag 7 november 2018

Een grafisch vormgever ontwikkelt het logo van een vereniging. Of een bedrijf stelt een accommodatie beschikbaar voor een (cultureel) evenement. Een organisatie helpt bij het opknappen van een schoolplein van een basisschool. Dit zijn voorbeelden van matches die gemaakt worden tijdens het jaarlijkse evenement, de Beursvloer. Samen voor Nieuwegein, het netwerk voor maatschappelijk betrokken organisaties, houdt donderdag 22 november vanaf 16.00 uur de Beursvloer. Dit jaar vindt het plaats bij stadstheater en kunstencentrum DE KOM. Bedrijven die hun maatschappelijk betrokkenheid willen tonen en maatschappelijke organisaties die hulp nodig hebben, kunnen zich inschrijven voor de Beursvloer via www.samenvoornieuwegein.nl/beursvloer.

Vraag en aanbod

Op de Beursvloer kunnen deelnemende bedrijven en  organisaties matches maken,  waardoor ze helpende handen, kennis en kunde of materialen kunnen krijgen. Alles met gesloten beurs. De deelnemers aan de Beursvloer geven aan welke vraag en welk aanbod ze hebben. Dit overzicht is al zichtbaar op de website van Samen voor Nieuwegein. Tijdens het evenement gaan de aanwezigen met elkaar in gesprek over vraag en aanbod en maken zij hun match.

Contact

Voor meer informatie over de Beursvloer kunt u terecht op www.samenvoornieuwegein.nl/beursvloer. U kunt ook contact opnemen met Karin Beenen, telefonisch op 06-43 36 84 35 of e-mail info@samenvoornieuwegein.nl. Op de website staat ook welke bedrijven en organisaties zich inmiddels al hebben aangemeld.

Eén van de vele matches van vorig jaar was die tussen het Reumafonds en het Fletcher Hotel. Foto: Fototeam KenM.