Eerste paal geslagen voor Pouw Banden op Het Klooster

Datum: donderdag 11 oktober 2018

Dinsdag 9 oktober is op bedrijvenpark Het Klooster de eerste paal geslagen voor de bouw van de tweede locatie van Pouw Banden. Ondernemer Michael Pouw zette hiermee het bouwproces officieel in gang. Ondernemer Pouw: ‘Deze tweede vestiging geeft ons de mogelijkheid om onze klantenkring beter te bedienen maar onderstreept ook onze duurzame en innovatieve koers richting de toekomst. We bouwen een duurzaam bedrijfspand op een locatie met vele mogelijkheden en een fantastische bereikbaarheid.’

Duurzaam

Uitgangspunt voor de bouw is duurzaamheid en het pand wordt zo CO2 neutraal mogelijk gebouwd. Dit gebeurt door de inzet van groen beton wat geproduceerd wordt in de eerste duurzame betoncentrale van de Theo Pouw Groep in Almere. Het beton van deze betoncentrale bevat minimaal dertig procent gerecycled materiaal: oud beton wordt verwerkt tot een hoogwaardige grind- en zandvervanger. Het nieuwe pand krijgt een frisse en open uitstraling en is uitgerust met de modernste apparatuur. De nieuwe vestiging wordt begin maart in gebruik genomen.

Bedrijvenpark Het Klooster 

Bedrijvenpark Het Klooster ligt op een interessante locatie met een goede bereikbaarheid, omgeven door groen en water. Het bedrijvenpark is gelegen in de driehoek van de autosnelwegen A2, A12 en A27. Er is ruimte voor allerlei soorten bedrijven, variërend van MKB tot transport-, logistiek- en distributiebedrijven. Ondernemers die interesse hebben om zich op Het Klooster te vestigen, kunnen contact opnemen met Barbara Timmermans van de gemeente. Meer informatie op de pagina van Het Klooster.