Licht op Noorderveld: vrijdag 9 november

Datum: dinsdag 9 oktober 2018

Vrijdag 9 november wordt van 19.00 tot 20.30 uur voor de vierde keer "Licht op Noorderveld" gehouden. Begraafplaats Noorderveld (Structuurbaan 1, Nieuwegein) wordt op deze avond met fakkels en vuurschalen verlicht, bezoekers kunnen er rondlopen, stil zijn, tot bezinning komen en luisteren naar muziek. De avond is er voor iedereen: jong en oud en ongeacht geloof of levensbeschouwing. Dus ook voor nabestaanden van wie de dierbaren elders gecremeerd of begraven zijn. De avond is vrij toegankelijk voor iedereen en er is geen aanmelding nodig.

Meer informatie

Meer informatie over het programma is vanaf 15 oktober te lezen op www.nieuwegein.nl/lichtopnoorderveld en de Facebookpagina Licht op Noorderveld.

Organisatie

De avond wordt georganiseerd door de gemeente Nieuwegein in samenwerking met crematorium en uitvaartcentrum Noorderveld, rouwgroep Nieuwegein en wordt financieel ondersteund door Barbara Uitvaartverzorging, Monuta Rappel, Martin Hendricks Uitvaartverzorging, Yarden & van Oostrum Uitvaartzorg, Monuta Bas Poelstra en PCB Uitvaartzorg.