Pouw Banden opent vestiging op Het Klooster

Datum: maandag 1 april 2019

Pouw Banden heeft de deuren van een tweede vestiging geopend op bedrijvenpark Het Klooster in Nieuwegein

“Met deze tweede vestiging kunnen we onze klantenkring nog beter bedienen en dit pand onderstreept ook onze duurzame en innovatieve koers richting de toekomst. We openen een duurzaam bedrijfspand op een bedrijvenpark met vele mogelijkheden en een fantastische bereikbaarheid”, aldus Michael Pouw, directeur van Pouw Banden.

De bouwwerkzaamheden zijn zoveel mogelijk in eigen beheer uitgevoerd. Uitgangspunt voor de bouw van deze nieuwe vestiging is duurzaamheid. Het pand is zo CO2-neutraal mogelijk gebouwd, onder andere door de inzet van groen beton. De vestiging heeft 300 zonnepanelen die de energie leveren. Het nieuwe pand heeft een frisse en open uitstraling, een mooie aanwinst voor het bedrijvenpark.

Over bedrijvenpark Het Klooster

Bedrijvenpark Het Klooster ligt op een interessante locatie met een goede bereikbaarheid, omgeven door groen en water. Het bedrijvenpark is gelegen in de driehoek van de autosnelwegen A2, A12 en A27. Er is ruimte voor allerlei soorten bedrijven, variërend van MKB tot transport-, logistiek- en distributiebedrijven. Ondernemers die interesse hebben om zich op Het Klooster te vestigen, kunnen contact opnemen met Barbara Timmermans van de gemeente. Meer informatie op de pagina van Het Klooster.