Albeka in Nieuwegein verhuist naar Het Klooster

Datum:

De vestiging van Albeka B.V. in Nieuwegein tekent voor een perceel bouwgrond van bijna 2.200 m2 op bedrijvenpark Het Klooster. Albeka verkoopt nieuwe en tweedehands kantoormeubelen aan bedrijven en is al zeker tien jaar actief in Nieuwegein vanuit haar vestiging op Plettenburg. De heer Van der Hoek, directeur van Albeka en wethouder Ellie Eggengoor van Economische Zaken zetten de handtekening onder de koopovereenkomst.

Strategische ligging

De heer Van der Hoek, directeur Albeka: ‘Het Klooster is een mooi bedrijvenpark  met een goede bereikbaarheid en strategische ligging dichtbij belangrijke snelwegen. We krijgen een prachtig pand aan de waterkant met een uitstraling die helemaal bij ons past.’ Wethouder Ellie Eggengoor is blij met de nieuwe vestiging van Albeka, opnieuw in Nieuwegein: ‘Een welkome aanvulling op de activiteiten en bedrijvigheid op Het Klooster. Ook Albeka kiest voor de centrale ligging van het bedrijvenpark als ideale uitvalsbasis voor de distributie van hun producten.’

Verhuizing in Nieuwegein

De bouw van het bedrijfspand op Het Klooster start in april 2020, de oplevering wordt verwacht in november dit jaar. Dan verhuist Albeka van bedrijventerrein Plettenburg naar Het Klooster.