Ondernemers bedrijvenpark Het Klooster in gesprek

Datum:

40 ondernemers van bedrijvenpark Het Klooster, kwamen donderdag 30 januari samen tijdens de jaarlijkse bijeenkomst. Een mooi moment voor een kennismaking met elkaar en met wethouder Ellie Eggengoor van Economische Zaken. Ondernemers en medewerkers van de gemeente waren te gast bij CT de Boer en kregen een rondleiding van trotse eigenaar Theo Hendriks.

Parkmanagement

Wethouder Ellie Eggengoor deed de opening en gaf aan zeer onder de indruk te zijn van de ontwikkelingen op Het Klooster. Want inmiddels is een belangrijke mijlpaal gepasseerd: meer dan de helft van de kavels is verkocht. Daarom is het van belang om een coöperatie parkmanagement te vormen. De gemeenteraad ging hier onlangs mee akkoord en binnenkort wordt hiervoor een bestuur met ondernemers opgericht. Het is de bedoeling dat de coöperatie rond de zomer actief is.

Waterliniedok

Ondernemers kregen ook informatie over de verkeerssituatie. Zij konden tekeningen bekijken van de aanpassingen van de Waterliniedok en de rotondes vanaf de A27. Het ligt in de planning om juni 2022 de werkzaamheden af te ronden.

Stadsmarketing

Wethouder Ellie Eggengoor en stadsmarketeer Renske Dalmijn deelden een update over het vormen van een stadsmarketingorganisatie. Hierover konden ondernemers meedenken en ideeën uitwisselen. Ook kregen zij de uitnodiging om mee te doen aan evenement De PLOFparade in de vorm van sponsoring, het beschikbaar stellen van vervoersmiddelen en/of een teamuitje.