Gaat u met ons in gesprek over een verkeersveilig en bereikbaar Nieuwegein?

Datum:

We zijn bezig met nieuw mobiliteitsbeleid: de Mobiliteitsvisie 2030. Want we willen dat Nieuwegein ook in de toekomst goed bereikbaar en verkeersveilig is. Dat betekent dat iedereen snel op zijn of haar bestemming moet kunnen zijn, dat de stad uitnodigt om te fietsen en te lopen en auto’s en het openbaar vervoer zoveel mogelijk op schone energie rijden. Graag werken we samen met inwoners, ondernemers en andere betrokkenen aan dit nieuwe beleid.

Online bewonersbijeenkomst

We willen graag weten wat u over dit onderwerp belangrijk vindt. Gaat u met ons in gesprek? We kiezen in deze coronatijd voor een online bijeenkomst.

Aanmelden

De online bijeenkomsten vinden plaats op:

  • Woensdag 30 september van 20.00 tot 21.15 uur
  • Donderdag 1 oktober van 11.00 tot 12.15 uur

U kunt voor uw aanmelding en/of eventuele vragen een e-mail sturen aan Niels Peters op n.peters@nieuwegein.nl met vermelding van uw naam en e-mailadres. Geef daarbij aan voor welke datum u zich wilt opgeven. Daarna ontvangt u van ons een bevestiging met een link waarmee u kunt deelnemen aan de online bijeenkomst. Graag tot dan online!

Vanaf 23 september is het ook mogelijk om een online of schriftelijke vragenlijst in te vullen. Daarover volgt volgende week meer informatie.

Voor meer informatie over de mobiliteitsvisie kunt u terecht op www.ikbennieuwegein.nl/mobiliteitsvisie.