Groot onderhoud Galecopperlaan

De Galecopperlaan wordt opnieuw geasfalteerd. Het gaat om het gedeelte tussen de rotonde bij de Pieter de Hooghhage/Galecopperlaan en de A.C. Verhoefweg. De werkzaamheden worden in 4 fasen uitgevoerd, vanaf maandag 13 september 2021 t/m 14 november 2021. De aanliggende buurten blijven bereikbaar. Verkeer wordt met borden omgeleid.

Het onderhoud bestaat vooral uit het vernieuwen van 2 lagen asfalt. Op plekken waar meer schade is, worden meerdere lagen asfalt weggefreesd en terugbracht. Ook krijgen alle middeneilanden nieuwe onkruidvrije bestrating. De onderhoudsmaatregelen zijn bedoeld om de weg voor de komende 15 jaar veilig te houden.

Woont u dichtbij, dan kunt u geluidsoverlast ervaren door het frezen van de bestaande asfaltlaag.

Bus 48 en U-link 77 moet gedurende langere tijd een omleiding rijden. Uw halte is misschien tijdelijk niet in gebruik. Dat kan betekenen dat u moet instappen op een andere halte dan u gewend bent. U moet misschien ook langer lopen. Kijk voor de juiste informatie op de website van U-OV of bel 0900 - 525 2241.  

Bij de rotonde Rembrandthage/Kempenaerpark/Galecopperlaan worden tijdelijk extra fietsenrekken geplaatst.

De werkzaamheden duren van maandag 13 september 2021 t/m 14 november 2021.
Het werk wordt in 4 fasen uitgevoerd, om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Het kan zijn dat de planning nog verandert. Houd daarom de borden op straat in de gaten.

Fase 1 - 13 september t/m 26 september

Het deel van de Galecopperlaan tussen rotonde bij de Pieter de Hooghhage/Galecopperlaan en het kruispunt met Guido Gezellehove/Herman de Manhove. Bekijk op de kaart

Fase 2 - 27 september t/m 11 oktober

Het deel van de Galecopperlaan van het kruispunt Guido Gezellehove/Herman de Manhove tot aan de rotonde bij de Simon Vestdijkhove. Bekijk op de kaart

  • Fase 2a: Tussen de rotonde bij de school De Toonladder en de rotonde bij de Simon Vestdijkhove. Duur: van 27 september t/m 6 oktober.
  • Fase 2b: Van Guido Gezellehove t/m rotonde Galecopperzoom (nabij de school De Toonladder). Duur: van 8 oktober 18.00 uur tot maandag 11 oktober 06.00 uur.

Fase 3 - 11 oktober t/m 31 oktober

Het deel van de rotonde bij de Simon Vestdijkhove tot en met de rotonde bij Herman Heijermanshove en Sportpark Galecop. Bekijk op de kaart

Fase 4 - 1 november t/m 14 november

Het deel van de helft van de rotonde bij Herman Heijermanshove tot aan de A.C Verhoefweg. Bekijk op de kaart

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met projectleider de heer E. Walraven of toezichthouder A. Gort: