Coördinator Uitvoering

Categorieën

  • Tijdelijk met uitzicht op vast
  • Fulltime

Vaste vacature, schaal 9, 36 uur  

Het Openbaar Domein is op zoek naar een nieuwe Coördinator Uitvoering. Ben jij een échte verbinder, die het team Uitvoering motiveert om het dagelijkse werk goed uit te voeren? Sta je open voor nieuwe ideeën en bouw je mee aan onze afdeling? Lees dan snel verder, we vertellen je graag meer!  

Wat ga je doen? 

Samen met je collega Coördinator uitvoering stuur je de medewerkers van team Uitvoering functioneel aan. Je verzorgt de planning van de uit te voeren werkzaamheden op het gebied van groen, grijs, blauw ,piketdiensten en de gladheidsbestrijding. Je plant medewerkers in. Je kunt op termijn ook in gedeeld worden bij de piketdienst als piketopzichter.   

De afdeling: het Openbaar Domein 

Een belangrijke taak van de gemeente Nieuwegein is om de openbare ruimte aantrekkelijk, bruikbaar en bereikbaar te houden, nu en in de toekomst. Dat doen we graag in samenwerking met bewoners, ondernemers en andere gebruikers van de openbare ruimte. 

Het team Uitvoering 

Het team Uitvoering zorgt voor het klein dagelijks en verzorgend (specialistisch) onderhoud. Nieuwegein heeft de bulk van haar uitvoerende werkzaamheden uitbesteed aan aannemers. Een deel over het algemeen specialistisch (o.a. riolering, bomen, verkeer, spelen) en incidenteel (verharding, vegen) werk wordt uitgevoerd door de eigen dienst. De collega’s van de uitvoering verzorgen naast het begraven ook het groenonderhoud op de begraafplaats en verzorgen de dieren op de kinderboerderij in het Natuurkwartier. Daarbij worden ze geholpen door cliënten van Reinaerde. 

Naast de uitvoering van de werkzaamheden heeft team uitvoering ook een opgave ten aanzien van de begeleiding van onder andere mensen met een afstand op de arbeidsmarkt. Team uitvoering werkt daarin samen met onder andere de WIL en Reinaerde. 

Wat wij van je vragen 

  • Een opleiding (minimaal mbo-niveau 4) in het vakgebiedGroen, Grijs of Blauw; 
  • Ruime ervaring op het gebied van leidinggeven; 
  • In het bezit van een rijbewijs B en E. Rijbewijs C is handig, maar niet noodzakelijk. 

Het enthousiasme straalt dagelijks van jou af. Je bent een echte verbinder en kunt mensen motiveren, ook als het een beetje tegen zit. Met jouw goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden creëer je een fijne, vooruitstrevende werksfeer. Je staat open voor de ideeën van anderen en weet deze goed te benutten 

Ook klachten kun je in overleg met de medewerkers van de uitvoering snel en klantvriendelijk afhandelen. Als coördinator verwachten we dat je precies en accuraat met je werk omgaat.    

Wat krijg je van ons? 

Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal 4.537,-(schaal 9) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. 
Daarnaast krijg je een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% dat je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen, passend bij jouw persoonlijke wensen. Ook heeft Nieuwegein goede secundaire arbeidsvoorwaarden.We bieden een aanstelling voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband voor onbepaalde tijd. 

Meer weten? 

Voor meer informatie kun je contact opnemen metJohn van den Bosch, Teamleider Uitvoering of Marcel van Genderen, Coördinator Uitvoering, allebei bereikbaar op telefoonnummer 14 030. 

Eerst een kopje koffie of thee? 

Enthousiast geworden en wil je meer weten over deze functie en het werken bij Nieuwegein? Je bent van harte welkom op deGemeentewerf (of online). We maken met elkaar kennis en bekijken samen of deze functie bij je past, nog voordat je besluit om te solliciteren.  

Neem contact op met John van den Bosch, Teamleider Uitvoering op telefoonnummer of Marcel van Genderen, Coördinator Uitvoering, allebei bereikbaar op telefoonnummer 14 030. 

Direct solliciteren? 

Wil je graag aan de slag als Coördinator Uitvoering? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Wij ontvangen graag je CV en (korte) motivatie.   

Je kunt op deze vacature solliciteren tot en met zondag 7 januari 2024.
Solliciteer je eerder? We zullen je snel informeren over het vervolg. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Solliciteer direct