Junior Adviseur data analyse

Een serieuze (bij)baan waar je energie van krijgt!

Jaarcontract, max. 36 uur per week, € 2.285,- (schaal 6) bruto/maand

Studeer jij hbo of wo bouwkunde of iets vergelijkbaars? Ben jij een wizard met data? Wil jij concreet bijdragen aan een beter klimaat door energiebesparingen? Dan hebben wij dé ideale (bij)baan waar je energie van krijgt!

 • Bijv. 10 uur in de week, duobaan met medestudent is mogelijk;
 • Ruimte voor eigen initiatief;
 • Binnen de afspraken zelf je tijd indelen;
 • Hybride werken is mogelijk;
 • Kennis maken met de gemeente als werkgever;
 • Leuke collega’s waar je veel van kan leren.

Wat ga je doen?

De ambitie van de gemeente Nieuwegein is om in 2040 energieneutraal te zijn. Daarin geven we het goede voorbeeld door werk te maken van energiebesparing van de gemeentelijke gebouwen. Het zoeken naar besparingsmogelijkheden begint vanuit de monitoring waarvoor een tool is ontwikkeld. Met de gegevens uit deze tool maak jij een analyse per gebouw en onderzoek je op welke wijze het energieverbruik kan worden verminderd. Daarbij is volop ruimte voor creativiteit en innovatie. Jouw ideeën voor maatregelen bespreek je met de vastgoedmanager(s) om de mogelijkheden verder te onderzoeken om deze uiteindelijk te gaan implementeren.

Wie ben jij?

Een student met affiniteit met gebouwen, energiebesparingen en data. Je bent nauwkeurig met cijfers en creatief met praktische innovatieve energieoplossingen voor gebouwen. Je werkt prima zelfstandig, maar liever samen. Je kijkt door de cijfers heen naar de mogelijkheden: Excel kent voor jou geen geheimen.

Voel je welkom bij de gemeente Nieuwegein

Nieuwegein is een jonge gemeente. We bestaan nog niet zo lang, namelijk 50 jaar. We hebben veel inspirerende en gezellige collega's die het niet alleen leuk vinden om dingen uit te denken maar vooral ook dingen te doen. Met circa 550 medewerkers werken we aan een toekomstbestendige en bedrijvige stad.

Neem plaats in ons moderne en lichte Stadshuis, centraal gelegen in het levendige centrum van Nieuwegein. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Leren doen we van én met elkaar. Verras ons met jouw ideeën en neem initiatief. In grote én kleine opgaven.

Deze (bij)baan is bedoeld voor het opdoen van werkervaring. Ben je bijvoorbeeld net afgestudeerd, zoek je een afstudeeropdracht of overweeg je een carrièreswitch? Dan kan je bij ons jouw carrière een boost geven.

Als starter bieden we jou een arbeidsovereenkomst van één jaar, voor 36 uur per week. Verder hebben we voor je:

 • een salaris van € 2.285,- (schaal 6) bruto/maand bij een 36-urige werkweek;
 • een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van je bruto salaris dat je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen, passend bij jouw persoonlijke wensen;
 • een laptop en telefoon van de zaak;
 • een professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • een warm welkom tijdens het introductieprogramma;
 • de mogelijkheid om hybride te werken: vanuit huis, in ons Stadshuis of op één van onze andere locaties;
 • aandacht voor werk/privé balans: werk 4 dagen van 9 uur, parttime of stem je werktijden flexibel af.

We hebben een levendig ambtenarennetwerk, De NieuweGeineratie. Er worden regelmatig interessante activiteiten en gezellige borrels georganiseerd. Fijn om je netwerk uit te breiden én nieuwe inzichten op te doen.

Meer weten?

Interesse? Neem meteen even contact op met Juliën Willekes, teamleider Vastgoed, telefoon 0650088130 of j.willekes@nieuwegein.nl.

Interesse? Laat het ons weten

Wil je graag bij ons aan het werk? Dan horen graag uiterlijk op zondag 21 augustus 2022 van je. Vanaf dat moment gaan we de reacties bekijken en gesprekken inplannen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct