Junior Handhaver

Categorieën

  • Tijdelijk met uitzicht op vast
  • Fulltime

Vaste vacature, 36 uur, schaal 6

Als Junior Handhaver (BOA) bij gemeente Nieuwegein lever je vanaf je eerste werkdag al mooi werk af. Je gaat gelijk de straat op om toezicht te houden op het gebruik van de openbare ruimte. Vind jij het leuk om een breed pallet aan taken op je te nemen? Weet jij hoe je het publiek klantvriendelijk te woord staat? Ben je ook collegiaal en raak je niet uitgepraat over thema’s rondom Toezicht, Veiligheid en Leefbaarheid? Lees dan vooral even verder, want wij vertellen je graag meer!

Wat ga je doen als Junior Handhaver (BOA)?

Binnen de afdeling raken ze niet uitgepraat over maatschappelijke thema’s rondom TVL. Praat je met ons mee? Jij kent vast de nieuwste feitjes en weetjes! Oh, en heb je behoefte aan wat geschiedenisverhalen? Geen probleem, je nieuwe collega’s praten je graag bij.

Maar goed, wat ga je nou doen als Junior Handhaver? Eén ding is zeker: je krijgt in Nieuwegein veel verantwoordelijkheid en vertrouwen. Je bent immers gelijk op straat te vinden en pakt een breed pallet aan taken op. Vanaf je start in Nieuwegein ga je, vanuit jouw rol, toezicht houden op een juist gebruik van de openbare ruimte. Denk bijvoorbeeld aan onjuist gebruik van winkelwagens en vermindering van hondenoverlast.

Ook calamiteiten, parkeerhandhaving en andere overlastklachten horen tot jouw takenpakket. Als Junior Handhaver maak je zelfstandig een proces-verbaal op. Je geeft uitleg over overtredingen, geeft voorlichting aan het publiek en stelt onderzoeken in naar klachten en handelt deze zelfstandig of samen met een collega af.

Stiekem ook wel een klein beetje spannend, zo’n baan als Junior Handhaver?! Natuurlijk staan je collega’s altijd voor je klaar om met je te sparren over jouw dagelijkse werkzaamheden. Samenwerking en investeren in jouw ontwikkeling vinden we dan ook belangrijk!

Wat vragen wij van je?

In deze Juniorrol is het van belang dat je het leuk vindt om een breed pallet aan taken op je te nemen. Je staat het publiek klantvriendelijk te woord, hebt een open houding en durft mensen op hun gedrag aan te spreken. Werkervaring is in deze functie geen vereiste. We verwachten wel dat je in het bezit bent van een mbo- diploma en een BOA getuigschrift/ opleiding.
We vinden het belangrijk dat je je collega’s kunt en wilt vervangen wanneer dat nodig is. Je bent bereid op onregelmatige werktijden te werken volgens een dienstrooster. De werkdagen zijn van maandag t/m zondag. Beheers je de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk? En weet je goed om te gaan met onverwachte, en soms, stressvolle situaties? Dan komt het helemaal goed met jou in de rol van Junior Handhaver!

Jouw afdeling: Toezicht, Veiligheid en Leefbaarheid

De afdeling Toezicht, Veiligheid en Leefbaarheid (TVL) draagt binnen de gemeente bij aan het in stand houden en vergroten van de leefbaarheid en veiligheid van de stad voor bewoners, ondernemers en gebruikers. Door toezicht en aanwezigheid in de wijken dragen we bij aan het welbevinden van onze burgers. De afdeling kent een breed scala aan producten en een grote diversiteit in doelgroepen en werkprocessen. Hier vindt alle bestuursrechtelijk en strafrechtelijk toezicht en handhaving plaats voor uiteenlopende beleidsvelden.

De afdeling bestaat uit het team Omgevingstoezicht, Stadstoezicht, Juristen, Strategie en ondersteuning, Wijkcoördinatoren en Openbare Orde en Veiligheid. Er werken ongeveer negentig mensen.

Jouw team: Stadstoezicht

Als Junior Handhaver kom je te werken in het team Stadstoezicht. Dit team houdt zich bezig met het vergroten van de leefbaarheid en veiligheid in Nieuwegein. Binnen het team werken zowel junior, medior als senior medewerkers. Dit is erg handig, want op deze manier blijven we van elkaar leren!

Wat krijg je van ons?

  • een salaris van maximaal € 3323,- bruto per maand (schaal 6) bij een 36-urige werkweek + onregelmatigheidstoeslag;
  • een tijdelijk contract van 1 jaar met uitzicht op een vast contract;
  • een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van je bruto salaris dat je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen, passend bij jouw persoonlijke wensen;
  • een professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
  • een warm welkom tijdens het introductieprogramma.

We hebben twee levendige personeelsverenigingen: de NieuweGeineratie en de Zandkruiers. Er worden regelmatig interessante activiteiten en gezellige borrels georganiseerd. Fijn om je netwerk uit te breiden én nieuwe inzichten op te doen.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de teamleiders TVL: Rianne Diepeveen of Marleen Manders, via e-mail r.diepeveen@nieuwegein.nl of telefoonnummer: 06-15104522 en m.manders@nieuwegein.nl of telefoonnummer 06-54683286

Direct solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over deze mooie baan? Grijp je kans en solliciteer!
Deze vacature staat open tot woensdag 3 januari 2024. We ontvangen graag je cv en een (korte) motivatie.

Een test kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Het is een vereiste dat je een verklaring omtrent het gedrag kunt overleggen.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct