Medewerker crediteurenadministratie

Categorieën

  • Tijdelijk met uitzicht op vast
  • Fulltime

Vaste functie, 30-36 uur, schaal 8 

Team Financiële administratie van de gemeente Nieuwegein is op zoek naar een ervaren medewerker crediteurenadministratie. Help jij ons ontwikkelen tot de crediteurenadministratie van de toekomst? Ben je zowel nauwkeurig als doortastend? Lees snel verder, we vertellen je graag meer!  

Wat ga je doen? 

Ongeveer de helft van de tijd registreer je als medewerker crediteurenadministratie verplichtingen en facturen en breng je facturen in routing. Je bewaakt de tijdige afhandeling van facturen door de budgethouders en spoort ze zo nodig aan tot actie. Daarnaast krijg je een voortrekkersrol in de verdere digitalisering en optimalisatie van het factuurafhandelingsproces. Ook word je zo nu en dan ingezet binnen andere onderdelen van de financiële administratie. We zijn als afdeling bezig met het verder automatiseren van onze processen. Dit betekent dat jouw werk aan verandering onderhevig is. De kans is groot dat je steeds breder wordt ingezet op diverse onderdelen binnen onze financiële afdeling. Zin om deze uitdaging aan te gaan? Dan maken we graag met je kennis!  

Jouw team: financiële administratie 

Team Financiële administratie van de gemeente Nieuwegein bestaat uit 11 medewerkers. Het team verzorgt de debiteuren- en crediteurenadministratie, het betalingsverkeer, invordering, applicatiebeheer van het financieel pakket en overige boekingen. Ons doel is een financiële administratie die juist, volledig en up-to-date is. Daarbij willen we mee met onze tijd en gaan we digitalisering dus niet uit de weg. We werken nauw samen met team Financieel beleid & advies. Samen met dit team en het team P&O vormen we de afdeling Organisatie, Personeel en Financiën (OPF).  

Wat wij van je vragen 

Voor deze functie zijn we op zoek naar een collega met minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van crediteurenadministratie. Dat je nauwkeurig werkt is vanzelfsprekend. Zowel het reguliere werk als onze verbeterslagen vereisen verder dat je resultaatgericht bent en beschikt over doorzettingsvermogen. Je weet processen snel te doorgronden en bent gericht op het aanbrengen van verbeteringen daarin. Voor het contact met collega’s en leveranciers zijn communicatieve vaardigheden onmisbaar.  

Als medewerker crediteurenadministratie beschik je verder over minimaal een afgeronde mbo-opleiding (niveau 4)in financieel-administratieve richting.  

Wat wij bieden 

Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en is maximaal 4.052,- (salarisschaal 8) bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast krijg je een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% dat je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen, passend bij jouw persoonlijke wensen. Ook heeft Nieuwegein goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt eerst een jaarcontract, dat bij goed functioneren wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.  

Overige informatie 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ira Tonkes, Afdelingshoofd OPF op telefoonnummer 06 25 75 57 56. 

Solliciteren? 

Heb je zin om als medewerker crediteurenadministratie bij de gemeente Nieuwegein aan de slag te gaan? Wil jij een actieve bijdrage leveren aan onze ambities? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen graag je cv en een (korte) motivatie.   

Je kunt tot en met woensdag 14 juni 2023solliciteren op deze vacature.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Solliciteer direct