Trainee projectleider Maatschappelijk Vastgoed

Categorieën

 • Tijdelijk met uitzicht op vast
 • Fulltime

Midden in het land en midden in de samenleving 

Bekijk de video.
Bezoek de website van het Traineeship gemeenten Midden-Nederland.

Werken aan je eigen toekomst en maatschappelijk impact maken. Dit doe je via het Traineeship Midden-Nederland. Met jouw hbo- of wo diploma op zak, krijg je jouw eigen opdracht binnen één van de deelnemende gemeenten en word je twee jaar lang begeleid op de werkvloer. Elke vrijdag trek je op met andere trainees die deelnemen aan dit traineeship. Je volgt trainingen, coaching sessies, deelt ervaringen en samen werk je met alle trainees aan een regionale opdracht. De overige dagen werk je aan jouw ontwikkeling binnen jouw vakgebied bij een van de gemeenten uit de regio.   

Dit kun je verwachten: 

 • Je maakt dagelijks het verschil voor inwoners en ondernemers 
 • Je groeit dagelijks binnen jouw vakgebied 
 • Elke vrijdag word je verder uitgedaagd om kennis op te doen en vaardigheden te ontwikkelen 
 • Op jouw afgestemde behoefte contact met een mentor op de werkvloer.    
 • Maandelijks geplande intervisie momenten  
 • Goede arbeidsvoorwaarden hier lees je verder in deze tekst meer over  
 • Leuke en gave activiteiten met de verschillende trainees en collega’s 
 • Je start met het opbouwen van je zakelijke netwerk 
 • Maar verreweg het allerbelangrijkste: Je krijgt een uitdagende werkomgeving waar leren en ontwikkelen centraal staat. 

Wat ga je doen? 

Een deel van ons maatschappelijk vastgoed, zoals scholen en binnensportvoorzieningen, is inmiddels 40 jaar oud. Wij zijn aan het bekijken op welke wijze de voorzieningen op peil kunnen blijven. Als trainee projectleider Maatschappelijk Vastgoed ga jij je bezighouden met het verder voorbereiden van de plannen, zodat deze kunnen worden uitgevoerd. Vanaf de start boek je hiermee concrete resultaten. In projecten die voor de gemeente écht van belang zijn. Dit doe je in een informele sfeer waar leren en ontwikkelen centraal staan.   

Als trainee projectleider ben je de spin in het web en ondersteun je de programmamanager en projectleiders in diverse projecten. Ook voer je zelf (deel)projecten uit.  Je bent linking pin, zowel intern als extern, en je levert een bijdrage aan strategische trajecten en aan uitvoering van diverse projecten. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met opgaves die voortvloeien uit het project Vitale Scholen en de Toekomst van de binnensportvoorzieningen in Nieuwegein. Veel van deze voorzieningen zijn ruim 40 jaar oud.Veel voorbereidend werk is al gedaan, jij gaat aan de slag om de plannen verder voor te bereiden richting uitvoering. Je gaat samenwerken binnen twee teams op het gebied van maatschappelijk vastgoed: het team van de afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling én team Vastgoed van de afdeling Support. Een leuke, diverse functie waarin je samenwerkt met verschillende collega’s en jouw talent volop kunt laten zien! 

Wat kun jij  

Als trainee projectleider is het belangrijk dat je proactief bent: je ziet wat er moet gebeuren en handelt daarnaar. Je hebt een resultaatgerichte werkhouding waarmee je de plannen écht tot uitvoering brengt. Ook weet jij je goed te bewegen in een politieke context. In jouw werk ben je analytisch sterk en hebt oog voor details. Je bent in staat om heldere rapportages te schrijven en met jouw werkhouding en innovatieve ideeën boek je mooie resultaten. Je staat sterk in je schoenen en beschikt over doorzettingsvermogen.  

Je bent minimaal beschikbaar voor 32 uur per week en beschikt per september 2023 over: 

 • een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau in een relevante richting; 
 • affiniteit met maatschappelijk vastgoed; 
 • affiniteit met projectmatig werken (ervaring is een pre); 
 • goede communicatieve vaardigheden. 

Wat krijg je 

 • Een salaris afhankelijk van opleidingsniveau HBO: 3291,-, WO:3540,-bruto per maand bij 36 uur (schaal 9Cao Gemeenten, peildatum 1 januari 2023). 
 • Ook ontvang je een (IKB) budget van 17,05% van jouw salaris dat je naar eigen wens in kan zetten voor bijvoorbeeld meer salaris of extra verlof.  
 • Je start per 1 september met een jaarcontract met daarna uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.  
 • Ruim 5 weken vakantieverlof, met de mogelijkheid om extra verlof te kopen. 
 • Reiskosten- en thuiswerk vergoeding. 
 • Thuiswerk faciliteiten. 
 • Goede pensioenregeling. 

Dit zijn de algemene voorwaarden vanuit het traineeship en zijn voor alle trainees gelijk. Per gemeente kunnen er kleine verschillen zijn. Voor extra/afwijkende voorwaarden kun je de lokale website van de gemeente bekijken.  

Team  

Vanuit de teams geven we vorm aan het realiseren, beheren en exploiteren van het maatschappelijk vastgoed van Nieuwegein. We werken samen met onze partners en inwoners aan een bloeiende Nieuwegeinse samenleving waarin iedereen zijn of haar steentje kan bijdragen. We willen eraan bijdragen dat inwoners zoveel als mogelijk op eigen kracht, goed en gezond, kunnen leven. We willen stimuleren dat Nieuwegeiners zich dicht bij huis zinvol en gezond kunnen ontspannen, in hun vrije tijd van alles kunnen ondernemen en anderen kunnen ontmoeten. Goede voorzieningen zijn daar een belangrijk onderdeel van. 

Solliciteren 

Leuk dat je interesse hebt in deze functie! Solliciteren kan via de sollicitatiebutton. Graag ontvangen wij van jou een motivatie en jouw cv.   

Meer weten? 

Twijfel je nog of wil je meer informatie? Wij staan je graag te woord! Je mag voor meer informatie contact opnemen met Leonie Briene, teamleider Sport, Cultuur en Gezondheid (06-10063167), of Juliën Willekes, teamleider Vastgoed (06-50088130) 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Solliciteer direct