Doe mee met Stoptober!

Oktober is Stoptober. Samen 28 dagen niet roken. Dit is het moment om mee te doen en te stoppen met roken!
En u doet het niet alleen. Stop samen met meer dan 50.000 andere rokers en ga voor blijvend succes. Na 28 dagen niet roken heeft u 5 keer meer meer kans om het stoppen vol te houden.

Samen stoppen werkt, Stoptober heeft al meer dan 350.000 rokers geholpen om te stoppen. Meedoen is gratis: tips, adviezen, een magazine, een handig stophulp via de app, een actieve social community en meer: Stoptober heeft alles en kost u niets.

Doe mee

Stoptober afgetrapt bij JSV

Wethouder Jan Kuiper (Gezondheid) gaf op zaterdag 2 oktober de aftrap voor Stoptober door de voetbalwedstrijd van het eerste elftal van JSV te starten met een grote ‘Stoptober-bal’.

"In Stoptober willen we iedereen die rookt inspireren om te stoppen. Want samen maak je meer kans op een blijvend succes dan alleen", aldus Jan Kuiper.

"Dit is een grote bal, maar voor Stoptober is geen bal te groot. Het gaat immers om een oproep die aan niemands aandacht mag ontsnappen. Probeer het gewoon, stop een maand met roken en denk er dan nog eens over na. Dat is waar Stoptober voor staat."

Ook voetbalclub JSV staat achter Stoptober: "Als vereniging ondersteunen we de Stoptober-actie en trappen we deze samen af. We wensen iedereen veel succes deze maand, laten we de jeugd het goede voorbeeld geven."

Doe mee aan Stoptober! Ga naar Stoptober.nlen schrijf u in!