Inwonerspanel

In 2006 is er een digitaal panel van Nieuwegeinse inwoners van 12 jaar en ouder gevormd. Het panel bestaat uit een min of meer vaste groep van ruim 1.600 Nieuwegeiners die via internet reageert op actuele onderwerpen. Omdat het een bestaand panel is en het proces gedigitaliseerd is, krijgen we als gemeente snel een beeld van wat er leeft onder de Nieuwegeinse bevolking. Met deze informatie kunnen we het gemeentelijke beleid verbeteren.

De leden van het Inwonerspanel krijgen een aantal keer per jaar via e-mail een uitnodiging om mee te doen aan een onderzoek. De onderzoeken gaan altijd over actuele onderwerpen die met Nieuwegein te maken hebben en die u, als Nieuwegein, aangaan.

Wilt u zich aanmelden als lid voor het inwonerspanel of heeft u vragen over uw aanmelding of inhoud van de onderzoeken, dan kunt u een mail sturen naar: inwonerspanel@nieuwegein.nl.

U kunt ook telefonisch contact opnemen met Tineke Brouwers, telefoon 030-607 15 32 of Francien Wisman, telefoon 030-752 40 08 van Onderzoek en Statistiek.

Bekijk hier de resultaten van de onderzoeken van het Inwonerspanel over:

Alle voorgaande rapporten kunt u terug zien op: http://nieuwegein.archiefweb.eu/#archive zoekwoord: Resultaten inwonerspanel.