Stadspas Nieuwegein

Wilt u graag lid worden van een sportclub? Dansen of naar het museum? Met de Nieuwegein Stadspas kan dat met veel korting en soms zelfs gratis. De Nieuwegein Stadspas is bedoeld voor inwoners met een minimuminkomen. Via www.nieuwegeinstadspas.nl kunt u meer lezen over de Stadspas.  

U kunt de Stadspas daar digitaal aanvragen of even langskomen bij WIL.

Op www.nieuwegeinstadspas.nl kunt u de Stadspas aanvragen met uw DigiD. U logt in met uw DigiD en doorloopt alle stappen in het formulier. Er staan vragen in over de woonsituatie en financiĆ«n van uzelf en van uw eventuele partner of kinderen. Houdt u daarom gegevens hierover bij de hand, zoals salarisstroken en burgerservicenummers (BSN). Het formulier wordt vervolgens naar WIL verstuurd en binnen vijf werkdagen hoort u of u in aanmerking komt voor de Stadspas. Heeft u nog geen DigiD? U kunt de stadspas ook aanvragen via wildirect.wil-lekstroom.nl.

Kunt u niet digitaal een aanvraag doen? Komt u dan op maandagmiddag van 13.30-15.30 uur of woensdagochtend van 09.30-11.30 uur langs bij WIL op de eerste etage van het Stadshuis.