Vertrouwenspersoon jeugdhulp

Heeft u te maken met jeugdhulp? Als (pleeg)kind, (pleeg)ouder, grootouder of verzorger? Dan heeft u recht op een onafhankelijke vertrouwenspersoon. U kunt hiervoor terecht bij het AKJ. Ondersteuning door de vertrouwenspersoon van het AKJ is gratis. De vertrouwenspersonen zijn niet in dienst van gemeenten, van wijk- of jeugdteams of van Centra voor Jeugd & Gezin (CJ&G).

Het kan gebeuren dat u ontevreden bent over de hulp die u krijgt. Als u er niet uitkomt met de hulpverlener van het wijk- of jeugdteam of CJ&G, neem dan contact op met een vertrouwenspersoon van het AKJ. Allereerst luisteren ze naar uw verhaal. Soms helpt dat al. De vertrouwenspersoon zal uw verhaal altijd serieus nemen. Zij of hij vertelt u waar u recht op heeft en geeft advies. Ook kan de vertrouwenspersoon u helpen bij het opstellen van een klachtbrief en bij een gesprek met het wijk- of jeugdteam, of met het CJ&G.

Logo AKJ
  • Bel naar (088) 555 1000
  • Mail naar info@akj.nl
  • Chat met een vertrouwenspersoon via de website: www.akj.nl. De chat is open van maandag t/m donderdag van 16.00-20.00 uur en op vrijdag van 15.00-17.00 uur.