Boosterprik halen in de Beursfabriek met of zonder afspraak

In Nieuwegein kunt u uw (booster)prik halen in de Beursfabriek. Een afspraak maken is niet nodig, maar kan wel.

U kunt langskomen zonder afspraak, als:

  • U 18 jaar of ouder bent.
  • U minimaal 3 maanden geleden de laatste coronavaccinatie kreeg.
  • Heeft u de griepprik gehad? Dan moet u 14 dagen wachten voordat u de prik mag krijgen. Andersom geldt dat ook: de griepprik kunt u halen 14 dagen na uw coronavaccinatie.
  • Bent u positief getest op corona? U kunt uw coronavaccinatie (1e, 2e of booster) halen 3 maanden na uw positieve testuitslag.

Een afspraak maakt u eenvoudig online via Planjeprik.nl of telefonisch. Bel dan met de GGD regio Utrecht op 030-630 54 00.

Met de regiotaxi van en naar de priklocaties

Lukt het niet om zelf vervoer te regelen naar één van de priklocaties? U kunt de regiotaxi boeken. Wmo-klanten met een (geldige) Wmo-taxipas kunnen gratis met de regiotaxi van en naar de priklocaties. Heeft u geen Wmo-regiotaxipas? Dan betaalt u de geldende OV-regiotaxi tarieven.

In de regiotaxi bent u verplicht om een mondkapje te dragen. We adviseren u een medisch mondkapje te gebruiken (IRR of 2R). Medische mond­kapjes zijn verkrijgbaar bij de apotheek of online te bestellen. Voor alle vragen over het vervoer met de regiotaxi, verwijzen wij u door naar de website van Regiotaxi Utrecht.