In coronatijd in gesprek met zzp’ers en ondernemers

Datum:

Hoe gaat het in coronatijd met u? En met uw bedrijf?

De coronamaatregelen hebben zijn weerslag op heel ondernemend Nederland. Ook in Nieuwegein hebben zzp’ers en ondernemers in alle sectoren, van klein tot groot, te maken met de impact van de coronamaatregelen. De landelijke overheid heeft een uitgebreid steunpakket samengesteld om ondernemers te helpen en zoveel mogelijk banen te behouden in deze periode. Lees hier de steunmaatregelen.

Ondanks de steunmaatregelen kunnen we ons heel goed voorstellen dat ondernemers  vragen hebben. Daarom gaan we graag in gesprek om te weten hoe het met u gaat en met uw bedrijf. En waar u behoefte aan heeft. Daarom ontvangen alle ondernemers vandaag een hart-onder-de-riem kaartje in de bus.

Dat kaartje is een uitnodiging om met de gemeente in gesprek te gaan. Op woensdag 20 mei tussen 16.30 en 18.00 uur en op woensdag 27 mei tussen 14.00 en 15.30 uur zijn burgemeester Frans Backhuijs en wethouder Ellie Eggengoor van Economische Zaken beschikbaar om met zzp’ers en ondernemers te bellen of te skypen. Heeft u het kaartje niet ontvangen maar wilt u wel met ons in gesprek? Laat dan even weten welke datum uw voorkeur heeft en op welk telefoonnummer of via welke skypenaam u bereikbaar bent door een mail te sturen naar Dali Stankovic via ondernemen@nieuwegein.nl. Heeft u specifieke vragen? Dan kunt u die voorafgaand aan het telefoongesprek mailen naar hetzelfde mailadres of bellen met Dali Stankovic, adviseur ondernemerszaken, op 06 - 30 28 98 80.