Gratis cursus ‘Meer balans in je samengestelde gezin’

Een relatie met een partner die (ook) al kinderen heeft, blijkt vaak ingewikkeld. In het begin loopt alles misschien soepel, na een tijdje gaat het dan toch minder makkelijk dan u dacht. Lijkt het u prettig om ervaringen en tips uit te wisselen met andere (stief)ouders/‐verzorgers uit de regio?

Geef u dan op voor de cursus 'Meer balans in je samengestelde gezin'. Deelnemers van eerdere cursussen adviseren om als stel in te schrijven. Alleen meedoen mag ook. Meedoen aan de cursus is gratis.

Waar en wanneer

Stiefacademie Nederland verzorgt deze cursus. De cursus start op woensdag 29 november en is ongeveer maandelijks op 7 woensdagavonden van 19.30 tot 21.30 uur. Adres:

Huis van Houten
Blauwe Ruimte
Onderdoor 160
3995 DX Houten.

Aanmelden

Aanmelden kan per e-mail via donja@stiefacademienederland.nl. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met Donja Yzenbrandt per e-mail of via 06-22 55 13 23.

Gratis

De gemeenten Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Lopik en Vijfheerenlanden vinden het belangrijk dat het goed gaat met hun inwoners. Daarom kunnen inwoners uit deze gemeenten gratis meedoen.