Informatieavond over verduurzaming VvE

De kosten voor energie stijgen. Isoleren en het beperken van het energieverbruik is daarom de moeite waard. Voor veel VvE’s (Vereniging van Eigenaren) is dit een uitdaging. Op woensdagavond 14 juni organiseert de gemeente een informatieavond voor leden en bestuurders van VvE’s.

Investeringen kunnen groot zijn en de organisatie daarvan complex. Daarom kunnen VvE’s in Nieuwegein advies krijgen over een meerjaren onderhoudsplanning, de mogelijkheden om energie te besparen, financieringsconstructies, subsidieregelingen en de selectie van aannemers. Ook kunt u begeleiding krijgen bij de besluitvorming binnen uw VvE.

Informatieavond woensdag 14 juni

Leden en bestuurders van VvE’s zijn van harte welkom op de informatieavond op woensdagavond 14 juni om 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur) in het Stadshuis op de 4de verdieping in Nieuwegein. Op deze avond krijgt u informatie over de plannen op het gebied van verduurzaming vanuit de gemeente. Vervolgens wordt er in samenwerking met Duurzame VvE vertelt wat de mogelijkheden zijn voor het verduurzamen van uw VvE. Ook gaan we in op de financieringsmogelijkheden. Hier kunt u zich aanmelden

Meer informatie

Gemeente Nieuwegein doet mee met het project Duurzame VvE (DVvE). Dankzij een Europese subsidie en een bijdrage van de gemeente, kan DVvE de VvE’s tegen een verlaagd tarief begeleiden. Meer informatie over de aanpak van DVvE vind je op www.dvve.nl.

Heeft u vragen over de informatiebijeenkomst dan kunt u mailen naar duurzaamheidsloket@nieuwegein.nl.