Netwerkbijeenkomst Energiebesparing

Heeft de energietransitie en/of netcongestie nadelige gevolgen voor uw bedrijfsvoering? Kom dan naar de Netwerkbijeenkomst Energiebesparing op dinsdagavond 18 juni.

Wij hebben een gevarieerd programma samengesteld, waarin wij u een interessant inzicht bieden in de energietransitie en u mogelijke oplossingen presenteren.

17:15 uur
Inloop met warme maaltijd

18:00 uur                   
Opening met Ellie Eggengoor, Wethouder Economische Zaken

18:05 uur                   
Voorrang voor energiebesparing met Maarten van Andel, Auteur en consultant verduurzamen

18:50 uur                   
Energiesparing als oplossing voor netcongestie met Danny van Nielen, Business Development Director ZYTEC Nieuwegein

19:20 uur                   
Pauze

19:30 uur                   
Samen de energietransitie versnellen met Mathieu Zekveld,  Aanjager Energie Innovatie ROM Utrecht Region

19:50 uur                   
Energiebesparing in de industrie met slimme metingen met József Zsíros, Teamlead Energy Consultancy, Sensorfact Utrecht

20:20 uur                   
Afsluiting met drankje

21:00 uur                   
Einde

Locatie: Stadshuis, Stadsplein 1, 3431 LZ  Nieuwegein

Aanmelden kan tot 10 juni via ondernemen@nieuwegein.nl o.v.v. Energiebesparing en uw vestigingsplaats. Mochten er voedingswensen zijn, dan horen wij dit graag.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Esther Morren op telefoonnummer 06 2745 0417 of een mail sturen naar ondernemen@nieuwegein.nl

Achtergrond sprekers

Maarten van Andel is consultant verduurzamen en auteur van “De Groene Illusie”, “De Groene Kansen” en “De Kieswijzer Klimaat”. Maarten is als oud directeur Toegepaste Natuurwetenschappen van Fontys Hogescholen betrokken geweest bij duurzaamheidsonderzoek en heeft actuele voorbeelden en handige tips.

Mathieu Zekveld stimuleert vanuit zijn functie als aanjager binnen ROM Utrecht Region ondernemers om samen slimme oplossingen voor de energietransitie te vinden en hierdoor de energietransitie te versnellen.

Danny van Nielen komt al vele jaren in de industrie en weet als geen ander waar er eenvoudige energiebesparingsmogelijkheden voor het oprapen liggen. Hij laat u aan de hand van enkele voorbeelden zien waarom energiebesparing een oplossing voor netcongestie is en daarmee voor u als ondernemer van groot belang.

József Zsíros adviseert als energieconsultant bij Sensorfact bedrijven uit de maakindustrie om inzicht te krijgen in hun verbruik en dat om te zetten in energiebesparing. Vanuit deze rol ziet hij dagelijks het belang van het in kaart brengen van energieverbruik als grondslag voor energiebesparing en verduurzaming.