Regenboogcafé nu ook in Nieuwegein

Vrijdag 17 mei is er een eerste Regenboogcafé in Nieuwegein. Iedereen is van harte welkom! Ongeacht je seksuele voorkeur, identiteit, leeftijd of achtergrond. In het Regenboogcafé ontmoet je mensen in alle diversiteit, en kom je meer te weten over inclusiviteit. Het Regenboogcafé is in het theatercafé van DE KOM en start om 22.00 uur. Wethouder Marieke Schouten zal het Regenboogcafé openen.

Voorstelling Boys Won’t Be Boys

Voorafgaand aan het café is er op 17 mei om 20.30 uur een voorstelling in de kleine zaal van DE KOM. Boys Won't Be Boys vertelt het verhaal dat niemand precies in het hokje man past. En dat wordt gevierd. Boys Won’t Be Boys geeft persoonlijke en eerlijke verhalen over mannelijkheid een podium en is een vrolijke aanklacht en ode aan het begrip man. Ook niet alle vrouwen zijn hetzelfde. Het is een kleurrijke parade van spelers die vertellen, zingen, rappen, grappen en dansen. Een waardevolle voorstelling die gaat over manlijkheid en vrouwelijkheid en hoe je mag zijn. Kaarten zijn te koop via Boys Won't Be Boys — theaterhappening | DE KOM.

Meer informatie

Het Regenboogcafé Nieuwegein is een initiatief van de gemeente in samenwerking met het Regenboogcafé, dat in IJsselstein al twee jaar bestaat. Het café gaat verder onder de naam Regenboogcafé IJsselstein|Nieuwegein. Samen gaan zij in de toekomst meerdere activiteiten organiseren. Kijk voor meer informatie op www.regenboogcafe.nl.