Bianca Jansen-Hatzmann

Jullie mooiste dag, jullie trouwdag. Die vul je in op jullie eigen unieke manier. Wat past bij jullie? Een grote ceremonie of juist een kleine? Wat jullie ook kiezen, ik vind het altijd een eer om op deze belangrijke dag invulling te mogen geven aan deze ceremonie.

Natuurlijk gaan jullie een serieuze verbintenis aan met elkaar. Maar serieus hoeft niet saai te zijn; integendeel! Met een klein gezelschap of een groot gezelschap, persoonlijke muziekkeuze, misschien zelfs wel live muziek, maar altijd met een lach en (soms) (happy) tears! 

Met een trouwambtenaar die dit niet ziet als werk, maar echt als een mooi cadeautje. De juiste woorden over jullie samenbrengen in een unieke persoonlijke speech, is een van de mooie aspecten van ons beroep.

Jullie verhaal dat het verdient om herinnerd te worden; daarom schrijf ik deze altijd helemaal uit en krijg je hem van me mee. Zodat jullie, na deze dag vol van emoties en happenings, deze zo vaak als je zelf wilt kunt teruglezen. Deze toespraak, letterlijk het eerste hoofdstuk van jullie getrouwde leven. 

Natuurlijk zal er tijdens de trouwceremonie meer gezegd worden dan alleen de geschreven tekst. Juist de interactie met jullie als bruidspaar en jullie gasten zijn die extra’s die niet in geschreven woorden te vangen zijn, maar die jullie dag wel uniek en waardevol maken. 

Ik heb al heel veel leuke en unieke bruidsparen voorbij zien komen en ik kan er maar geen genoeg van krijgen. Wat een heerlijkheid, wat een feestje, wat een liefde. En uit liefde zal ik jullie huwelijk voltrekken; uit liefde voor mijn vak en uit liefde voor ieder uniek bruidspaar.

Groeten,

Bianca Jansen-Hatzmann