Rob Kruger

Graag stel ik me even voor. Mijn naam is Rob Kruger en ik ben sinds 2007 beëdigd als BABS in Nieuwegein. Het is voor mij iedere keer weer een plezier en een oprechte eer om de ceremonie bij een huwelijk of een partnerschap te mogen leiden.

Zo’n ceremonie moet naar mijn overtuiging in de eerste plaats ontspannen en feestelijk zijn (er mag gelachen worden). Maar het is tegelijk óók een plechtig moment, waarop 2 mensen tegenover elkaar, hun familie, vrienden én voor de wet, officieel bevestigen dat zij voor elkaar gekozen hebben. Het is daarom altijd even zoeken naar de best passende vorm, inhoud en toonzetting. Daarbij komen voor mij (naast de wettelijke vereisten) de verwachtingen en ideeën van het aanstaande paar op de eerste plaats. Ik maak dan ook graag vooraf een afspraak bij hen thuis om alle informatie op ons gemak door te praten. Als dat gewenst is, geef ik daarbij natuurlijk graag tips of adviezen vanuit mijn eigen ervaring als BABS. 

Ik hoop in ieder geval dat het bruidspaar of de partners achteraf kunnen zeggen: “Het is bij onze ceremonie gegaan zoals wij het voor ogen hadden".  

Misschien binnenkort tot ziens! 

Rob Kruger