Storing straatverlichting

U kunt 24 uur per dag digitaal een kapotte lantaarnpaal melden. Dat doet u met het formulier 'Melding Openbare Ruimte'. Vermeld op het formulier ook het 6-cijferig nummer dat op elke lantaarnpaal op ongeveer 2 meter hoogte staat. De storing wordt dan snel verholpen.

Tijdens kantooruren een storing melden? Dan kunt u ons ook bellen.

Direct melden
Waarschuwing:

Meerdere storingen

Op dit moment zijn er een aantal grote kabelstoringen. Dat betekent dat de lantaarnpalen in een (deel van de) straat of wijk niet branden. Stedin probeert de storingen op te lossen.

Lantaarnpalen branden overdag

Ziet u overdag de openbare verlichting branden? Dan is Stedin bezig met het oplossen van een storing. Zij zetten dan spanning op de kabels en gaan na waar de storing zit. U hoeft hiervan geen aparte melding te maken.

Hele straat zonder verlichting

Zijn alle lantaarnpalen uit in uw straat of wijk? Dan is Stedin verantwoordelijk voor het verhelpen van de storing. Meestal komt dit door graafwerkzaamheden in de grond. Vaak heeft u dan ook geen stroom meer in huis. Daarnaast kunt u ook last hebben van een sluimerende storing. U heeft dan afwisselend wel en niet stroom. U kunt hiervoor het storingsnummer van Stedin bellen.