Netwerken en ondernemersverenigingen

De gemeente brengt ondernemers graag met elkaar in contact. Zo ontstaan er nieuwe samenwerkingen en worden bestaande verbindingen sterker. We organiseren bijvoorbeeld ondernemerslunches. Houd hiervoor het laatste nieuws in de gaten. Daarnaast zijn er verschillende Nieuwegeinse ondernemersnetwerken en -verenigingen. We hebben ze hieronder voor u op een rij gezet.

Laatste nieuws

Bedrijvensociëteit De Nieuwe heeft als doel: het bevorderen van de contacten tussen bedrijven in Nieuwegein. Daarbij verenigen zij het nuttige met het aangename. Elke eerste dinsdag van de maand komt de sociëteit bijeen in Green Village (Blokhoeve 7). Bedrijven die in of vanuit Nieuwegein werken en minimaal 5 fulltime werknemers hebben, kunnen lid worden. Kijk voor meer informatie op de website van De Nieuwe of stuur een e-mail naar info@de-nieuwe.nl.

Koninklijke Horeca Nederland is de landelijke vereniging voor horecaondernemers. De vereniging heeft als doel: een optimaal ondernemersklimaat creëren en een klankbord zijn voor ondernemers en overheden. Kijk voor meer informatie op de website van KHN of stuur een e-mail naar info@khn.nl.

De Ondernemerskring Nieuwegein (OKN) is een business club voor kleine en middelgrote bedrijven uit de regio Nieuwegein. Maandelijks (in principe elke tweede maandag van de maand) is er een bijeenkomst met verschillende thema's. Kijk voor meer informatie op de website van OKN of stuur een e-mail naar info@okn-nieuwegein.nl.

Ondernemers Conferenties Midden-Nederland (OCMN) is een netwerk dat ondernemers uit Midden-Nederland met elkaar verbindt. De focus ligt op vertegenwoordigers uit het mkb en vakspecialisten die onderling en in deze regio zaken willen doen. OCM organiseert elke maand bijeenkomsten. Kijk voor meer informatie op de website van OCM.

Meer informatie