Proclaimer

De gemeente Nieuwegein is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Heeft u tips of vragen, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Archivering websites

De informatie op deze website verandert regelmatig. Zoekt u een onderwerp waarvan u zeker bent dat dit op de website heeft gestaan en kunt u het niet meer terugvinden? Dan kunt u gebruikmaken van het archief van de website.

Archief website VNG afdeling Utrecht

Ook de website van de VNG afdeling Utrecht wordt gearchiveerd. De website is met terugwerkende kracht te raadplegen tot 3 mei 2014. Dit is het moment dat met het archiveren werd begonnen.

Archief VNGutrecht.nl

Links naar andere websites

Op verschillende plaatsen in deze website wordt toegang geboden tot sites die door derden worden onderhouden. De gemeente Nieuwegein is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van deze websites.

De gemeente Nieuwegein hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens. Informatie over bezoeken aan Nieuwegein.nl wordt nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen.

Meer informatie vindt u in ons privacystatement.