Ontwerp Stadshuis

Het ontwerp van architect Aat Vos (Includi) past goed bij een 'huis voor de stad'. Warme, natuurlijke materialen, groen en allerlei soorten zitjes zorgen voor een huiselijke sfeer. Opvallend is de grote houten boekenkast die de 3 verdiepingen met elkaar verbindt.

Wat komt waar?

De verdiepingen zelf worden ingericht rondom thema’s, met meer plek voor activiteiten en ontmoeting. Zo vindt u op de begane grond straks naast een informatiepunt ook horeca, een leescafé met podium, en een speciale ruimte voor jongeren. Op de 1e verdieping vindt u straks het consultatiebureau van de GGD en het ‘Jongegeinplein’ voor kinderen en ouders. En op de 2e verdieping onder meer een taalsalon en een gezondheidsplein.

Verder komen er verschillende balies, prettiger ingerichte spreekruimtes en meer studie- en werkplekken. Op elke verdieping zijn bezoekerstoiletten en we verbeteren de toegankelijkheid van het gebouw. Ook zorgen we ervoor dat alle bezoekers hun weg goed kunnen vinden.

Sfeerbeelden

Sfeerbeelden van het ontwerp. Let op: kleuren en materialen van de inrichting zijn nog niet definitief. De foto’s zijn gemaakt in andere gebouwen.

Credits: Marco Heyda

3D-impressies

3D-impressies van het ontwerp. Let op: kleuren en materialen van de inrichting zijn nog niet definitief.